2021-12-27 07:50:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nagyszerű nap elébe nézel, de csak ha úrrá tudsz lenni a lustaságodon

Napi horoszkóp december 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Lehetséges, hogy kissé sértődékeny leszel hétfőn. Főleg, ha nem tudod pozitív módon csatornázni a benned munkálkodó energiát, ami szinte „magasfeszültséget” jelent. A karácsonyi ünnepek után fontos, hogy mozogj egy kicsit: sétálj, túrázz, vagy ha kirobbanó formában vagy, fuss egy jól esőt!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Remek nap a hétfő, megújult energiákkal, nagy lendülettel. Ha eddig még csak a családot vetted sorra, itt az ideje, hogy a barátokra is szánj némi időt, és utólag is köszöntsd őket karácsony alkalmából. Menjetek el együtt valahova, mindegy, hogy hová, a lényeg úgy is a társaság lesz!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hétfői Mérleg Hold miatt a levegős energiák, a szabadságvágy, a könnyedség erői lesznek jellemzőek. Te is elemedben érzed magad, szívesen csapongsz egyik témáról a másikra, élvezed a társaságot, vibráló a kisugárzásod, és szinte minden érdekel.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne húzódj vissza a csigaházba! A hétfő legyen az örömé, a megkönnyebbülésé, még akkor is, ha esetleg dolgoznod kell a két ünnep között. Lement a nagy családi karácsony, ideje kicsit igazán önfeledten kikapcsolódni, pihenni, töltekezni. Mit szólnál egy barátokkal töltött estéhez?


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyszerű nap elébe nézel, de csak ha úrrá tudsz lenni a lustaságodon, és kimozdulsz egy kicsit. Hasonlóan a macskákhoz, nehezen rángatod ki magad télen az otthon kényelméből, melegéből. Hétfőn mégis jól teszed: a környezetváltozás lelkileg is felráz a tunyaságból!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha az ünnepek alatt végig otthon voltál, akkor hétfőre bizonnyal fullasztónak érzed a családi fészket. Ideje végre meglátogatni egy barátot, vagy csak mozogni, kirándulni egyet! Egy kis kimozdulás, és máris mintha kicseréltek volna!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében jár hétfőn és a Mars fényszögében kirobbanó energiákat jelez. Úgy érzed, muszáj kimozdulnod a négy fal közül, elég volt az ünnepi traktából is. Jól teszed: a természetben sok szépséget, valóságos csodákat láthatsz, csak legyél nagyon figyelmes!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdemes hétfőn néhány kedves ismerőssel, baráttal találkozni. Sokan kérhetik a segítségedet, mert szükségük van a tisztánlátásodra és az elfogulatlanságra. Minél inkább érzelmi természetű ügyekben kérnek tőled segítséget, az annál nagyobb emocionális hatással lehet rád is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az események, amelyeknek hétfőn tanúja leszel, csupán körítésül, magyarázatul szolgálnak a saját belső történéseidhez. Vedd észre az üzenetet, ami neked szól! Talán éppen az őrangyalod próbál üzenni neked...


Bak: XII. 22. - I. 19.

A föld-elem szülötteként a legjobban a természetben kapcsolódsz ki. Hétfőn is így van ez: egyszerű örömre, boldogságra hangolhatod magad, ha hagyod, hogy megérintsenek a természet finom energiái.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hétfőn szinte minden érdekel. S bár egyébként megvannak a magad fixa ideáid, amikből nehéz kimozdítani, most meglepően rugalmas leszel. Jót tenne, ha kirándulnál, a fizikai horizont növekedésével a szellemi is együtt növekszik. Gyalogolj fel például egy kilátóba!


Halak: II. 19. - III. 20.

Hétfőn valami jóval kecsegtetnek a bolygók. Leginkább azokat a Halakat, akik az ünnepek előtt és alatt nemcsak szeretteikkel, hanem elesettekkel, magányos emberekkel is törődtek. Most valami visszaáramlik hozzád ebből a sok jóból...

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: